Povestea noastră

Iubim călătoria.

Ne oferă acel sentiment al apartenenței, fără să fim legați cu adevărat de ceva anume. Străini într-o lume pe care nu o cunoaștem, care devine atât de aproape de noi în final, ca și cum am fi fost acolo încă de la început. Toate peisajele necunoscute care devin familiare, aerul diferit pe care învățăm să îl iubim, lucrurile pe care le descoperim despre noi ajungând și plecând. Călătoria este de fapt libertate, viața în schimbare, noi în contact cu lumea pe care trebuie să o cunoaștem, iubim și apreciem înainte de plecare. În final, a călători în propria țară înseamnă a ne întoarce acasă.

Ne place să ne numim călători, nu turiști. Asta pentru că nu obișnuim să ne facem planuri de fiecare dată când explorăm o destinație nouă, pentru că vedem locurile și oamenii prin propriile noastre lentile, nu urmărim ce este la modă în termeni de călătorie, ne lăsăm schimbați de locurile pe care le descoperim.

Suntem Alexandra și Răzvan, călători pasionați în România. Ne-am cunoscut călătorind prin țară, schimbând idei, imagini și experiențe legate de aceste pământuri pe care am ajuns să le iubim.

Chiar dacă venim din domenii diferite ca formare și activitate (jurnalism și marketing), pasiunea pentru călătoria în propria țară ne-a adus, în final, împreună.

Am creat în ultimii ani prin Romanian Romance propria colecție a locurilor românești dragi nouă, cu imagini, filme, descrieri ale experiențelor trăite în fiecare destinație, utile, credem noi, tuturor celor care vor să descopere mai profund decât până acum țara în care trăiesc. Proiectul Romanian Romance este de fapt o confesiune a ceea ce ne-a bucurat cel mai mult sufletele în această țară minunată, a locurilor ce oferă o imagine atât de vie și autentică a României.

Alegem să promovăm doar locațiile care se încadrează în așteptările noastre, trăim toate experiențele despre care vorbim ulterior, imaginile, filmele și impresiile ne aparțin. Mai mult decât atât, pentru Romanian Romance avem propriile criterii în selectarea destinațiilor și a experiențelor: calitatea serviciilor, povestea din spatele locurilor, atitudinea față de oaspeți, amprenta personalului și a gazdelor, bunul gust, implicarea în comunitate.

Promovăm prin pasiunea noastră turismul românesc altfel, cel de care avem nevoie cu toții astăzi și care trebuie să ajungă să crească și în România: Turismul Tradițional Premium.

Descoperă România alături de noi!

Cele mai frumoase experiențe livrate către tine o dată pe lună.
Abonează-te la newsletter-ul Romanian Romance!
Adresa ta de email