Procedura de Comanda

Clientii pot comanda produse de pe www.romanian-romance.com fie online, fie prin e-mail.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata pana la ora 16, in intervalul orar precizat in prima pagina a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca Romanian Romance intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul standard specificat pe site. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului comandat. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului neacceptat de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Modalitati de plata

Plata produsului comandat se poate efectua:
Online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Modalitati de livrare

Livrare prin curier rapid Fan Courier in Romania, in limita ariei de acoperire a Fan Courier (fisier atasat).
Orarul standard al curierului de livrare a produselor este de Luni pana Vineri. Comenzile inregistrate pe www.romanian-romance.com in zilele de Vineri dupa ora 14 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.
Termenul standard de livrare este de 24-48 de ore de la momentul comenzii si platii, exceptie facand zilele de sambata si duminica.

Returnarea produselor
Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe www.romanian-romance.com.
Romanian Romance va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate, mai mult, majorand termenul de returnare la 30 de zile.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. Romanian Romance are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, Romanian Romance isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Important:
Retururile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre Romanian Romance cu plata ramburs.

Dreptul de autor
Continutul site-ului web www.romanian-romance.com (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea Romanian Romance si a partenerilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al Romanian Romance.

Accesul online al utilizatorilor
Romanian Romance nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web www.romanian-romance.com in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale Romanian Romance.

Limitarea raspunderii

Romanian Romance face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.
Preturile de pe www.romanian-romance.com includ TVA si cheltuielile de livrare (conform conditiilor prezentate anterior).
In cazul in care Romanian Romance se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat pentru a i se preda coletul) comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la Romanian Romance. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

Transmitere emailuri sau mesaje de tip sms

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri sau mesaje de tip sms adresate Romanian Romance, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri sau mesaje de tip sms periodice continand informatii diverse legate strict de Romanian Romance. In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date Romanian Romance la cererea scrisa a clientului (email).

Forta majora si legea aplicabila

Atat clientul cat si Romanian Romance nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
Prezentul contract este supus legii romane.

Drepturi

Romanian Romance are dreptul de a interzice accesul online anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Romanian Romance are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate prin email. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre Romanian Romance, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

-touch/

Discover Romania with us!

The most beautiful experiences delivered to you once a month.
Subscribe to the Romanian Romance newsletter!
Your email adress