Top

Hadar ChaletRezervă acum

Savoir faire românesc

În fiecare pădure există magie și basm. Iar când se întâmplă să găsești un astfel de loc, fii pregătit pentru tot felul de experiențe.

Călătoria noastră în lumea de basm Hadar începe de fiecare dată după ce  lăsăm drumurile aglomerate în urma noastră, descoperindu-ne calea prin pădure.

Hadar Chalet este într-adevăr o oază verde, aproape de natură, un întreg parc de flori care așteaptă să fie descoperit. Între județele Buzău și Brașov, mai exact în Gura Siriului, la 25 km de Întorsura Buzăului, locația este un colț ascuns, departe de orașele zgomotoase și moderne, aproape de ele în același timp.

Hadar chalet Romanian romance

Cabana izolată datează din 1985, când era folosită pentru vânătoare, de liderii comuniști ai perioadei. În 1998 a devenit privată și, după reconstrucție, a primit în 2013 premiul Best Guesthouse pentru o locație manageriată de o familie din România, la Hotel Travel Leisure Gala.

Luxul confortabil

„Succesul Hadar și dorința de a îmbunătăți continuu experiența oaspeților au motivat transformarea locației într-o adevărată cabană de lux, similară cu cele din Alpi. Cabana Hadar întâmpină acum oaspeții care iubesc liniștea pădurii, dar și luxul confortabil al spațiilor de cazare grozave ”, spun proprietarii.

Hadar Chalet are 12 camere frumoase și confortabile, inclusiv Casa Zen (o casă mică, amplasată lângă pădure), fiecare adăugând ceva special locației, astfel încât să îți poți alege spațiul preferat. Ne-a plăcut Suita Penthouse, deoarece are un șemineu simplu, detaliul nostru preferat într-o încăpere.

Petrece timp afară, lângă piscină, bucură-te de aleile cu plante și flori de tot felul, leagănele de basm, de casa din copac și descoperă hambarul minunat, plin de povești.

Hadar Chalet restaurant

Ce poți face aici

Hadar Chalet este diferită de alte proprietăți din România. În primul rând izolată, la 20 de minute de primul sat. Aerul curat, plimbările pe aleile însorite, relaxarea, dar și multe alte facilități: teren de tenis, piscină în aer liber vara, sală pentru divertisment, foosball, zonă de joacă pentru copii, zonă pentru citit.

Ce poți mânca delicios

Mâncarea are cu siguranță gustul celei făcute acasă. Produsele și ingredientele folosite provin din propria grădină, astfel că totul este natural și sănătos. Meniul de prânz și cină este fix, dar sigur vei găsi ceva în funcție de propriul gust. Există un mini-meniu à la carte doar pentru copii. Poți încerca păstrăvul proaspăt și plăcintele tradiționale delicioase.

Micul dejun este o adevărată sărbătoare românească, cu multe opțiuni disponibile. Restaurantul se află într-un spațiu larg, frumos, înconjurat de ferestre și plin de lumină. După masă, poți citi o carte sau bea un ceai în living, aproape de restaurant, într-un un scaun confortabil, lângă șemineu.

Romantic, activ sau explorator

Ce poți descoperi în zonă

Hadar Chalet oferă activități pentru stilul fiecăruia: romantic, activ, explorator și desigur, pentru copii. Așadar, trasee pentru drumeție, ciclism montan, alpinism, rafting, excursii off-road cu mașini 4 x 4, plimbări pe cai la una din fermele din jur și picnic cu mâncăruri locale și produse proaspete.

În drum spre Hadar, mai poți vedea: Vulcanii Noroioși, Mănăstirea Ciolanu (în județul Buzău) sau Castelul Peleș, Castelul Bran, Muzeul de Vânătoare, orașul Brașov, Rezervația de bizoni (Vama Buzăului), Cascada Urlătoarele (Vama Buzăului), Mănăstirea Schimbarea la Față (toate în județele Brașov și Covasna).

Hadar, un tip de chalet autohton si savoir faire romanesc

Hadar este, într-adevăr, o poveste. Te invităm să descoperi cabana, deoarece există multe lucruri de care te poți bucura aici. De liniște, în primul rând. Apoi aerul proaspăt, rătăcirea pe drumurile neasfaltate, focul de tabără, frumusețea fiecărui anotimp. Hadar Chalet rămâne pentru acel chalet autohton, adaptat, dar și savoir-faire-ul românesc.

Hadar Chalet
Hadar Chalet Room
Hadar Chalet Dog
Hadar Chalet view

Alegerile EI

 • natura și verdele
 • aerul curat
 • restaurantul luminos

Alegerile LUI

 • micul dejun
 • câinii de pază
 • hambarul de lemn

DE ȘTIUT

 • În timp, după ce proprietatea a fost cumpărată investitorii privați, Hadar a fost reconstruit în ceea ce este astăzi, adăugând ceva nou în fiecare an;
 • Hadar Chalet măsoară 60 de hectare de pădure, la 900 de metri altitudine;
 • Hambarul din lemn este folosit acum pentru evenimente private și tematice;
 • Semnalul la telefon nu este bun aici, deci ce poate fi mai relaxant decât un weekend petrecut în natură fără apeluri sau tehnologie?
 • Petrece iarna înăuntru, lângă șemineu și vara la piscină; Hadar este un loc potrivit tuturor sezoanelor, așa că vei găsi ceva frumos, indiferent de perioadă.

REZERVĂ ACUM

Hadar Chalet, Gura Siriului, Județul Brașov

  Rezervă acum prin completarea și trimiterea formularului de mai jos. Agenția Happy Tour te va contacta cât mai curând posibil.

  #chalet #insidetheforest #viatalahadar #allgreen #thebarn #romanianbreakfast #freshair #rebuilt #throughthewoods #treehouse #zenhouse #comfortableluxury #bythefire #romanian_romance #traveltheromance

  2