Top

The Pines Boutique VillaRezervă acum

Decor scandinav și pini la fereastră

În călătoria neîncetată dintr-un loc în altul, trecând pe lângă bisericile fortificate din satele săsești, lăsând în urmă casele de oaspeți, elegantele conace, vechile familii nobiliare reîntoarse, tinerii mutați la sat, admirând vârfurile muntoase, pădurea, pământurile, anotimpurile și oamenii, ne oprim sau ne ”întoarcem”, din când în când, în orașe. Și orașul poate fi poveste, liniște și regăsire, o lume în lume, cu istorisiri și oameni frumoși pentru fiecare zi.

Ne reîntoarcem cu gândurile așa, în frumosul Brașov, pe care îl găsim de fiecare dată altfel. Există o plăcere a redescoperirii locurilor dragi și aici, o liniște diferită și un aer pe care îl poți respira.

Iar în inima unui oraș care devine la rândul lui aglomerat, ne oprim de câte ori se poate într-un loc în care lumina, simplitatea frumosului și serenitatea de acasă ne atrag de fiecare dată.

The Pines Boutique Villa, ascunsă în spatele unei mici păduri de pini înalți, într-un colț de oraș pe care nu l-ai crede acolo, ne întâmpină la propriu, cu un zâmbet.

”Ești mai aproape de pădure cu 5, 4, 3, 2.. pași. Și mai puțin departe de casă decât îți imaginezi.”

The-Pines-Boutique-Villa

Mica oaza de simplu si frumos

Micul boutique hotel al orașului este o adevărată oază de frumos și simplu, aducându-ne mereu aminte de stilul clar și curat al Europei nordice. Iar pinii, aerul și ferestrele largi ne duc exact în peisajul de acolo.

Pinii mereu verzi păstrează atmosfera de poveste. Primăvara îi vei găsi în freamăt și bucurie, iarna încărcați cu zăpadă, vara luminoși iar toamna parcă mai vii, în natura adormită. Iar „din camera ta poți visa la o poveste din copilărie, cu creaturi fanstastice, pădure, libertate, prăjituri cu vanilie și cine mai știe ce minuni.”

Brasovul intins la fereastra

The Pines Boutique Villa are șase camere, printre care și două apartamente spațioase, scăldate în lumină naturală. Materialele folosite sunt „oneste”: metal, lemn vechi, in şi lână. Iar panorama orașului Brașov se poate vedea splendid la fereastră. În vizitele noastre am ales Apartamentul 4, unde dimineața de duminică poate fi savurată leneș în canapea, cuibărit în liniște peste freamătul unui oraș ce abia se trezește și Camera 1, veselă, aerisită, colorată discret în jocuri de culori, linii, forme, materiale și detalii. Ne plac ideile, stilul, lejeritatea și actualitatea locului!

Gura de aer proaspat, modernul frumos, discretul ascuns in detalii

The Pines Boutique Villa pare să fie pentru noi acea gură de aer proaspăt, modernul frumos, discretul ascuns în detalii, normalul, ospitalitatea contemporană și în același timp caldă. Oamenii locului te întâmpiniă mereu frumos, își amintesc de ultimele vizite, povestesc, zâmbesc și trăiesc odată cu locul, ceea ce ne face să simțim și să vedem boutique hotelul cu atât mai frumos. Încă o dovadă a faptului că oamenii fac de fiecare dată locul să existe.

The-Pines-Boutique-Villa

Ce poți face aici și ce poți descoperi în zonă

The Pines Boutique Villa te invită doar la relaxare, pauză din viața trăită grăbit, la conștientizare și pas lent. Așa că în interior e timp și spațiu doar pentru visare.

Ȋn orașul medieval ai multe lucruri de vizitat: Biserica Neagră, Piaţa Sfatului, Casa Sfatului, Muzeul Civilizației Urbane, Strada Sforii, Bastionul Țesătorilor, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Turnul Negru, Strada După Ziduri. Însă dincolo de toate acestea, credem că asemenea orașelor-poveste, Brașovul se descoperă și cutreieră la pas, ca într-un act personal, apropiat, profund: străzile vechi, pavate, casele frumoase, ceainăriile, curțile îngrijite, locuri și lucruri care ție poate îți trezesc alte și alte emoții.

Ce poți mânca delicios

The Pines Boutique Villa oferă doar mic dejun, pe care îl recomandăm a fi servit în cameră, pentru a simți o data în plus căldura, lejeritatea și frumusețea locului. Altfel, pentru mâncare bună și un plus de spirit local recomandăm de fiecare dată restaurantele Dei Fratti, Trattoria Pocol, Poarta Schei 4.

The-Pines-Boutique-Villa
The-Pines-Boutique-Villa
The-Pines-Boutique-Villa
The-Pines-Boutique-Villa

Alegerile EI

 • pădurea veche de pini din vecinătate
 • designul camerelor, senzația de spațiu, liniile clare
 • conceptul onest, eco friendly, apropiat naturii

Alegerile LUI

 • apartamentul cu vedere panoramică
 • stilul scandinav
 • ospitalitatea

DE ȘTIUT

 • Orașul Brașov a fost atestat documentar prima dată în anul 1235, fiind cel mai important oraș din Transilvania în timpul Evului Mediu și fortăreață economică în secolele XIV-XVI;
 • Vechiul burg săsesc sau Orașul Coroanei, este astăzi unul dintre cele mai vizitate orașe ale României;
 • Județul Brașov ocupă o mare parte a depresiunilor Brașov și Făgăraș, cu altitudini cuprinse între 400 și 2544 m;
 • Orașul este așezat la o altitudine de 625 m, în depresiunea Bârsei;
 • Grupul The Pines deține și o boutique villa în Vama Veche.

CONTACT

The Pines Boutique Villa

Strada Cloșca 44, Brașov, Jud. Brașov

#thepines #brasov #pini #scandinav #homeanddecor #style #confort #nordic #bedandbreakfast #sustenabil #boutiquevilla #vederepanoramica #detalii #romanian_romance #traveltheromance

19