Top

Amfiteatrul TransilvaniaRezervă acum

Pur și simplu România

Frumosul românesc, tradițiile și istoria, culorile specifice, aromele și gusturile de altădată, unicitatea, peisajele și imaginile care îți taie respirația.

Amfiteatrul Transilvania, un complex ecologic de 100 de hectare ce pare un paradis îndepărtat, dezvăluie povești din momentul în care cutreieri dealurile pentru a-l descoperi. Este acolo, departe de orașele moderne și de zgomot, departe nu numai în kilometri, dar și în simțiri.

Amfiteatrul Transilvania

Lucrurile pe care obisnuiam sa le iubim

Ești aici, separat de lumea cunoscută, într-un loc pe care cumva obișnuiai să îl iubești; poate grădina copilăriei, casa bunicii, dealurile nesfârșite ale verii unde alergai cât era ziua de lungă – o călătorie în timpul nostru, către toate lucrurile pe care le iubeam.

Ce poți face aici

Amfiteatrul adăpostește case tradiționale de acum 200 de ani, frumos și cu grijă reconstruite. Vopseaua folosită în amenajare este obținută din plante și fructe, așa cum mobilierul caselor de oaspeți este făcut din materiale naturale. La Amfiteatru legătura cu natura este puternică, poate fi simțită la fiecare pas.

Mici ferme de cai si capre. Gradini cu capsuni. Produse naturale. Camere de aromaterapie.

Detaliile pe care le iubim sunt, cu siguranță, leagănul de afară, legat între copaci, în fața celui mai frumos peisaj văzut vreodată; apoi șemineul magic, centrat în restaurantul Amfiteatrului; scaunele colorate, din materiale textile, tradiționale, venite tocmai din Republica Moldova. Asta pentru că Amfiteatrul reprezintă un mix minunat între cultura românească și cea moldovenească – ce poate fi mai frumos din punct de vedere al tradiției, al valorilor vechi și al frumuseții.

Ne căutăm drumul ușor, între ferma animalelor și grădina minunată unde cresc căpșuni. Apoi regăsim simpla plăcere de a mânca natural, local și proaspăt, pentru că legumele servite și folosite aici sunt produse pe domeniu. Pentru și mai multă regăsire intrăm în camera de aromaterapie, în serile de vară, înconjurați fiind de mirosul de fân și de alte plante uscate, așa cum ne aducem aminte din copilărie. Amintiri îndepărtate dar care năvălesc instant sufletele, mai clare și mai vii ca niciodată.

Ce poți mânca delicios

Mâncarea este de asemenea la minunata graniță dintre bucătăria românească și cea moldovenească, cu ingrediente proaspete, toate preparate la Amfiteatru. Încearcă plăcinta tradițională cu brânză, cartofi, mere sau dovleac, sarmalele vegetariene și ciorbele acre tradiționale.

Ce poți descoperi în zonă

Moeciu vazut de sus

Moeciu văzut de sus e minunat, străbătând o potecă ce duce spre soare, un loc deschis, numit de cei apropiați zonei „La stâncă”. Imagine ce taie de fiecare dată respirația.

La 10 km de Amfiteatru poți ajunge la faimosul Castel Bran și la Casa de Ceai, iar dacă îți dorești neapărat să ieși de pe domeniul minunatului Amfiteatru, îți recomandăm și Cetatea Râșnov și Brașov, la 60 de minute distanță.

Însă peisajele uimitoare, indiferent de anotimp, casele vechi, aerul verii, culorile toamnei, acea liniște și regăsire îți spun mereu, să mai zăbovești aici. Pace și sălbăticie în același loc.

Amfiteatrul Transilvania view
Amfiteatrul Transilvania autumn view
Amfiteatrul Transilvania stones
Amfiteatrul Transilvania view

Alegerile EI

 • șemineul special
 • leagănul cu cel mai frumos peisaj
 • gazdele, pasiunea, implicarea

Alegerile LUI

 • mâncarea moldovenească
 • observarea animalelor sălbatice
 • peisajul de „La Stâncă”

DE ȘTIUT

 • Familia care deține Amfiteatrul Transilvania provine din Republica Moldova; Pur și simplu s-au îndrăgostit de aceste dealuri și au decis să construiască aici un loc pentru toți iubitorii de natură;
 • Design-ul caselor și al restaurantului aparține chiar gazdei; Persoană pasionată de arhitectură, design, natură și pământuri străvechi;
 • Fiecare sezon sau anotimp are aici o frumusețe aparte; Peisajele și experiența vor fi minunate;
 • La Amfiteatru totul se păstrează, se conservă și se refolosește; Fiecare ingredient natural este apreciat și folosit cu scopuri precise: plantele și fructele pentru vopsit, fânul pentru camera de aromaterapie iar mâncarea este pregătită doar cu ingrediente naturale și locale;
 • Moeciu este situat în zona Rucăr-Bran, în partea de nord-vest a Munților Bucegi și în partea de est a Munților Piatra Craiului, reprezentând una din cele mai vechi rute de acces ce leagă două provincii românești vechi: Ardealul și Țara Românească.

REZERVĂ ACUM

Amfiteatrul Transilvania, Cheia 62C, Moieciu Bran, județul Brașov

  Rezervă acum prin completarea și trimiterea formularului de mai jos. Agenția Happy Tour te va contacta cât mai curând posibil.

  #magic #amphitheater #transylvania #beautifulromania #local #handmadeproducts #200yearsold #farmhouse #familyspirit #therock #theswing #thefireplace #aromatherapy #romanian_romance #traveltheromance

  0