Singureni Manor

Singureni Manor, Comuna Singureni, Jud. Giurgiu

Singureni Manor – O întreagă pădure la fereastră

„Ești într-un loc cu totul special pentru mine, gazda ta: un loc de suflet și de familie. Sper ca aici să traiești o experiența aparte, care să-ți rămână proaspătă în minte și în suflet. Aș vrea ca Singureni Manor să fie mai mult decât un loc frumos de relaxare în mijlocul naturii. Îmi doresc să devină o destinație, un punct de reper pentru cei care apreciază experiențe autentice, profunde, transformatoare. Fii binevenit.”

La Singureni Manor, la nici o oră de București, am luat cu adevarat o pauză

Liniște. Cea mai bună vreme a ultimului timp. Aer tocmai bun de respirat adânc. Ochi mari și atenți, admirând fiecare detaliu. Și o întreagă pădure la fereastră.La Singureni Manor, la nici o oră de București, am luat cu adevărat o pauză. Ne-am conectat cu fiecare mic detaliu, am respirat bucuria naturii, am regăsit energia unor valori, frumuseți și trăiri. Am fost complet surprinși să găsim o oază în mijlocul unei aglomerări, o rezervație naturală în continuă mișcare, splendoare, o experiență completă în sânul unui loc ce oferă imagini reale, dragoste și pasiune, servicii impecabile, cazare în camere tematice, mâncare gourmet, un adevărat retreat de echitație, observare și liniște. O ieșire din timp și spațiu, acolo unde nu credeam posibil.

CE POȚI FACE AICI ȘI CE POȚI DESCOPERI ÎN ZONĂ

Pe cele 800 de hectare de pădure vei avea șansa ca la fiecare pas să te surprindă căprioare și cerbi, din cele peste 3000 de animale ale locului. Ce îți poți dori mai mult de la o evadare în natura pură? Tot aici vezi adevărate spectacole de frumusețe oferite de cai pursânge arab. Legătură interumană, dar și o mare pasiune pentru cai, natură, animale sălbatice și mediu.

Paul’s horses, lodge and forest

Singureni Manor înglobează astăzi trei locații. Paul’s Horses este locul în care am fost cazați, loc ce exprimă poate cel mai bine conexiunea autentică, frumoasă, profundă cu tot ceea ce trăiește în jurul nostru. „Caii arabi au un suflet mare cât deșertul care i-a născut și poate de aceea au loc să primească în el toate stările noastre și să ne absoarbă însetați orice vibrație. Aici nu e doar un loc unde poți face echitație. E un loc de conexiune, de introspecție, de relaxare, de bucurie, de transformare.” Paul’s Horses, imaginat și construit sub forma unei pensiuni elegante, are acces direct, doar printr-o ușă, din lobby-ul confortabil la grajdurile cailor arabi și Haflinger. Camerele de oaspeți au vedere direct la pădurea amenajată cu grijă astfel încât să nu se altereze nimic din existența ei aproape magică: mult lemn și verde, motive florale, inspirate din natură, bun gust, culori calde, detalii perfecte și multă liniște, energie bună.

Paul’s Lodge, un conac de lux, amenajat în stil vânătoresc

Cea de-a doua opțiune de cazare la Singureni Manor este Paul’s Lodge, un conac de lux, amenajat în stil vânătoresc, cu 13 camere personalizate, o piscină interioară, saune și jacuzzi completate de fine dining cu signature dishes. Lemn autentic, detalii superbe care aduc aminte de oaza în care ai ajuns, foc în șemineu, obiecte unicat, din colecția personală a familiei, conacul vânătoresc aparținând și sufletește gazdelor. Tot aici există o bucătărie amenajată în același stil, unde chef-ul gătește gourmet, inspirat din aroma padurii, cu ingredientele locului, așa numitele „signature dishes”, pe care le repetă foarte rar. Așadar adevărate experiențe culinare, confort, rafinament și mult bun gust.

Paul’s Forest

Cea de-a treia locație va fi complet deosebită – Paul’s Forest – fiind pregătită pentru anul 2024.

Râmâi aici, pe cele 800 de hectare ale domeniului Singureni. Nu ai nevoie de nimic altceva, atât timp cât găsești tot ce ai nevoie într-o adevărată rezervație naturală și oază: echitație pentru adulți și copii, în manej sau prin pădure, spectacole oferite de caii arabi, traseu cu trăsura sau cu sania trasă de cai, aventuri cu bicicleta în împrejurimi, observare a animalelor sălbatice, locuri de joacă pentru copii, zone de relaxare și citit cu hamace, o minunată platformă de yoga în natură, zonă de spa cu saună, ciubăr și masaj, tir cu arcul sau badminton sau doar… simplă contemplare.

CE POȚI MÂNCA DELICIOS

Restaurant La Hambar – Fine cuisine nu e un lux, o ambiție, un moft. Este expresia celui mai adânc respect pentru natură și viață

Renumitul chef Alexandru Dumitru s-a alăturat echipei de la Singureni Manor, gătind exact în stilul locului, pentru o adevărată experiență culinară, fine cuisine și în același timp slow food. „Fine cuisine nu e un lux. Nu e o ambiție. Nu e un moft. Este expresia celui mai adânc respect pentru natură și viață în general. Creațiile mele culinare se bazează pe principiul prospețimii absolute a ingredientelor locale și sunt ca o piesă jucată doar o dată, ca o experiență evanescentă, trecătoare, dar care lasă o impresie durabilă. Meniul de azi e inspirat din parfumul pădurii, din suculența pământului, din culoarea anotimpului. Inspiră verdele, trăiește culorile, contemplă tabloul. Aici nu mănânci, ci te hrănești.” Noi am încercat o mare parte din meniu, gnocchi delicioși, supe reinterpretate, ciuperci proaspăt culese, roșii bio crescute în propriile grădini, carne de vită maturată, ingrediente surprinzător asociate, pentru toate gusturile, inclusiv variante minunate pentru vegetarieni sau vegani.

La Singureni Manor am ieșit cu adevărat din timp și din spațiu

Inițial, surpriza faptului că poate exista o oază atât de vastă și diversă relativ aproape de viața noastră, cea a orașului, recunoștința pentru faptul că putem avea astăzi în România acces la asemenea frumuseți, călătorind, apoi imaginea clară a detaliilor locului, a animalelor pădurii, a energiei bune, a pasiunii gazdelor pentru natură și frumos, toate cucerindu-ne cu desăvârșire. Ne bucurăm să găsim oaze, atât pentru corp, cât și pentru suflet, momente de respiro dintr-un ritm neînțeles uneori, locuri încărcate de bine, culoare, autenticitate și bun gust, care nu ies până la urmă cu nimic din linia normalității, a simplității, a bunului simț. Și nu credem că va exista vreun călător, prin România sau prin lume, care să nu găsească ceva minunat în frumusețea domeniului de la Singureni.

 • liniștea locului
 • detaliile și amenajarea cu gust
 • respectul față de animale, natură și mediu
 • fotografiatul animalelor sălbatice în pădure
 • pacea desăvârșită a locului
 • show-ul cailor pur sânge arab
 • „Caii arabi sunt loiali, profunzi, iertători și dependenți de legături de lungă durată, pentru că istoria lor e veche cât a umanității. Legătura lor cu oamenii e înscrisă în ADN-ul lor: cai venerați, iubiți, respectați, care au făcut un parteneriat milenar cu oamenii. Iubesc profund, dar iubesc condiționat de iubirea pe care o primesc.”;

Singureni Manor a devenit dintr-un domeniu privat o oaza în natură ce oferă experiențe complete oaspeților săi

 • Cu toate acestea locația își rezervă dreptul de a-și selecta clienții;
 • Îți recomandăm să îți iei telefonul sau camera foto și să pornești pe cărările celor 800 de hectare de pădure ale domeniului. În liniște, vei putea observa peste tot în jur animale sălbatice și diverse specii de păsări. Totodată cele mai frumoase flori pe care le poți observa aici sunt minunații bujorii roșii sălbatici;
 • Rezervarea la Singureni Manor se face pentru minimum două nopți de cazare. Totodată, locul nu acceptă vizitatori care nu sunt cazați aici decât la brunch-urile organizate și anunțate în avans;
 • În anul 2024 va fi deschis și Paul’s Forest, o oază construită în pădure, ce oferă locuri de cazare printre copaci, păsări și animalele locului.

REZERVĂ ACUM

Rezervă acum prin completarea și trimiterea formularului de mai jos. Solicitarea dumneavoastră va fi preluată și procesată în cel mai scurt timp.

Data check-in*
Data check-out*
Descoperă România alături de noi!

Cele mai frumoase experiențe livrate către tine o dată pe lună.
Abonează-te la newsletter-ul Romanian Romance!
Adresa ta de email