Moon Village

Strada Ghioșești 356B, Ghioșești 105700

Moon Village – Acasă, la munte

Drumul ne poartă de această dată aproape de București, mai exact pe Valea Prahovei, într-un colț verde de loc pe care nu l-am mai descoperit până acum. Comarnic, cu dealuri înfrunzite și ulițe înguste, case îngrijite și gospodării pline, cu un aer bun și peisaje care te bucură și te încântă profund. Într-un loc retras, înconjurat de natură abundentă și cu un view de poveste, se lasă de această dată descoperit de noi Moon Village, un adevărat mic sat, cu alei ce duc la case minimaliste, construite în stil nordic, liniștit și ordonat, cu detalii simple, linii clare, modern, actual. Ne găsim drumul pe alee până la casa noastră de tip loft, cu geamuri uriașe, dormitor suspendat, living generos și o terasă deschisă, cu priveliște minunată. Moon Village, continuare a proiectului Moon Resort din Bușteni, descoperit cu ceva timp în urmă, ne primește cald, în liniște, natură și confort. Avem propria casă în care ne găsim ritmul și starea de bine, pe terasa scăldată în soare. Tot aici ne gătim singuri, ne bucurăm de aerul tare și pur și simplu suntem.

Moon Village, un complex modern de case construite sub diferite concepte

Moon Village, strategic construit în Comarnic, într-un punct în care vei ocoli traficul binecunoscut din zonă, este gândit ca loc retras, ce oferă o alternativă minunată la tot ceea ce se întâmplă în jur din punct de vedere turistic. Dacă îți dorești să te odihnești, să te încarci, să te retragi din ritmul zilnic, dacă ai nevoie să lucrezi în liniște și aer bun, aici este locul ideal. Moon Village închiriază frumoasele case călătorilor, însă doritorii se pot retrage aici și pentru timp îndelungat pentru muncă remote sau pot cumpăra o casă în complex, de care să se bucure oricând. Moon Village este de fapt un complex modern de case construite sub diferite concepte: Juliet, pentru două persoane, Calisto și Hyperion, pentru 4-6 persoane și Loft, pentru 2-4 persoane, casa de care ne-am bucurat și noi. Toate dispun de kitchinetă utilată, în care îți poți prepara cele necesare. La Moon există posibilitatea de a servi doar micul dejun, chiar în propria casă aleasă.

Înauntru, un design minimalist și modern, lemn, accente de culoare și detalii frumoase, materiale actuale, ferestre mari ce lasă toată lumina de peste zi să pătrundă în camere. Acel sentiment de vacanță și călătorie, însă senzația că ești cumva acasă, în propriul cuib, la munte. Am servit mesele preparate de noi pe terasă, unde ne-am bucurat să observăm toată frumusețea naturii din jur, pe care nu ne-am fi închipuit-o așa. În același complex Moon există și un spațiu dedicat evenimentelor și recepțiilor, numit Dome, un teren de volei și fotbal, teren de joacă, o zonă frumoasă pentru foc de tabără și o piscină. Așadar, dincolo de odihna și liniștea mult așteptate, opțiunile de a-ți petrece timpul sunt generoase și în afara casei.

CE POȚI DESCOPERI ÎN ZONĂ

Liniște simplă, design modern, linii minimaliste

Ești foarte aproape de Sinaia, așa că dacă nimerești o perioadă mai puțin aglomerată, ți-am recomanda plimbarea la pas prin frumosul oraș, care a înflorit. Nu rata, evident, Minunatul Castel Peleș, apoi Castelul Cantacuzino din Bușteni, unde constant sunt organizate expoziții de artă și evenimente sau chiar Castelul Bran.

În jurul complexului Moon se pot face de asemenea drumeții. Totodată, Casa Memorială George Enescu se află la 20 km de Moon Village Comarnic, iar Salina Slănic la 48 km de proprietate.

Moon Village este pentru noi un sentiment

Apreciem micul sat sau oraș nou construit în surprinzătorul Comarnic, pentru liniștea simplă, designul modern și liniile minimaliste pe care le oferă. Pentru sentimentul că te poți simți acasă și mai departe, în călătorie. Pentru deschiderea și ospitalitatea oamenilor care au gândit locul sub un concept umbrelă și care continuă să gândească, se creeze și să dezvolte proiecte în România, ceea ce ne bucură. Am regăsit o bucurie simplă și liniștea mult căutată gătind în propria casă de tip nordic, ascultând în surdină piese ușoare, de vară, cuibărindu-ne în serile răcoroase în paturile albe, confortabile și savurând un pahar cu vin pe terasa scăldată în lumina portocalie a apusului. Moon Village este pentru noi un sentiment: simplitatea, liniștea și starea de bine.

 • terasa căsuței
 • liniștea locului
 • conceptul sub care este construit Moon Village
 • intimitatea căsuței
 • posibilitatea de a pregăti un grătar în propria curte
 • peisajul din jur
 • Orașul Comarnic este situat la 500–580 m altitudine, în județul Prahova, Muntenia;
 • La sfârșitul secolului al XIX-lea, Comarnic era o comună rurală, formată din 9 cătune, o școală mixtă, două biserici, trei mori, două fierăstraie două fabrici de var hidraulic;
 • De-a lungul timpului au trecut și au locuit aici Nicolae Grigorescu, Ion Luca Caragiale, poetul Simion Stolnicu;
 • De numele orașului se leagă familia Bibescu; Martha Bibescu a iubit aceste meleaguri, fapt pentru care și-a construit o reședință pe domeniul pe care familia îl deținea la Comarnic; În prezent, această structură găzduiește actualul Muzeu Cinegetic Posada;
 • Din familia Moon face parte și Moon Resort din Bușteni, un complex mai mic de căsuțe din lemn cu diferite capacități și cu un view minunat asupra munților Bucegi.

REZERVĂ ACUM

Rezervă acum prin completarea și trimiterea formularului de mai jos. Solicitarea dumneavoastră va fi preluată și procesată în cel mai scurt timp.

Data check-in*
Data check-out*
Descoperă România alături de noi!

Cele mai frumoase experiențe livrate către tine o dată pe lună.
Abonează-te la newsletter-ul Romanian Romance!
Adresa ta de email